Back in .....Melhus!

Aller først kan vi fortelle at bandet har ikke hatt så mange oppdrag siden vi startet opp og TV-programmet "Endelig rock `n` roll" ble sendt på NRK1 i beste sendetid. Mange har etterspurt programmet på NRK sine hjemmesider, men pga musikkrettigheter fra blant andre The Rolling Stones har det ikke lykkes å få lagt det ut. Vi får håpe det ordner seg etterhvert.
Vi spiller nå en-til-to ganger i måneden som etter det vi forstår er ganske heftig. Selvsagt er det langt unna det de store gutta driver med, men for oss er det helt supert. Vi svarer ikke ja til alt, men vurderer om dette er bra for oss eller ikke. Husk; we`re not here for the money, da hadde vi vel vært bankrott hele gjengen for lenge siden :)
Denne uka så er det litt hektisk. Mandagen spiller vi for Trondheim kommune, det skal vi komme tilbake med i et senere skriv, torsdag har vi øving med en av norges aller fremste steelgitarister, Roar Øien. Roar takket ja da vi spurte om han ville være med å spille på Ler som også er hans hjemsted natt til1. mai. Roar spiller i dag i Sugarfoot som i disse dager slipper sitt nye album som er innspilt i California. I tillegg har Roar vært hyppig med i Spidergawd som er det nye rockebandet til Per Borten. Så det er hektisk periode også for Roar som i tillegg til sin daglige jobb også produserer musikk i sitt eget studio med andre artister. Jeg vet at en av de som har vært der i lang tid å spilt inn sanger er Geir Rune Engan, en fabelaktig bluesgitarist kjent blant annet fra Black Cat Bones.
Så det blir trøkk for Skulls denne uka, og det gleder vi oss til.
Har du anledning så spiller vi altså i Putballhuset på Ler 30. april -velkommen skal dere være :)